31.12.2020

2020 ПРОЩАВАЙ! ЯКИМ ТЕБЕ ЗАПАМ’ЯТАЛИ?

+38 (066) 0 555 888

Завершується складний і водночас особливий для усіх і кожного 2020 рік. В його шаленому темпі та вирі подій ми навчилися цінувати кожен прожитий день, дбати про здоров’я і ще більше піклуватися про близьких. Ми напевно знаємо як жити і працювати в умовах карантину і навіть в таких форсмажорних обставинах даруємо вам особливі емоції, намагаємось використати час з максимальною користю аби зробити час перебування у КСК «Cloverland» максимально комфортним.

Цього року до нагород клубу наші вихованці та тренерський склад зуміли додати кілька нових медалей та достойно представили місто Луцька та КСК «Cloverland» на змаганнях Всеукраїнського рівня. Ключовим став – відкритий регіональний турнір з подолання перешкод “Equides CUP” (CSN***) 2 етапи та фінал, що проходив у с.Лісники Київської області. У останніх заїздах КСК «Cloverland» представляв головний тренер клубу, кандидат у майстри спорту, професійний спортсмен та головний тренер – Микола Хаврук.

На маршруті з перешкодами висотою 110см., Миколі Хавруку, на Лазло, вдалося вибороти 5 місце в Україні. А за результатами трьох змагальних днів, серед 45 учасників, результати наших спортсменів у десятці кращих!

У сезоні 2020, ви придбали понад 300 наших подарункових сертифікатів на пробні уроки з верхової їзди для дітей та дорослих, фотосесії у клубі і продовжуєте тішити нас своїми візитами та бажанням спробувати себе у кінному спорті.

Під чітким керівництвом досвідчених тренерів щомісяця понад 40 дітей освоюють базову початкову та спортивну підготовку за абонементною системою.

КСК «Cloverland» і надалі дотримується умов карантину, але коні, які утримуються в клубі, потребують щоденного догляду та тренінгу. Тому, у цей складний період, дбаємо про них з особливою турботою. Для спортивних коней недопустимо відійти від тренувального плану. Крім того, для них важливе спілкування і постійний контакт з людиною.

Дякуємо кожному з вас за довіру, відмітки у соцмережах, ваші відгуки та рекомендації. Для нас це неоціненно. Висловлюємо вдячність вихованцям клубу, які долучилися до прикрашання нашої новорічної ялинки, яку ми традиційно наряджаємо щасливими чотирилисниками. Віримо, що Новий рік подарує нам нові можливості, нові перемоги, нові звершення і здобутки. Нехай диво і любов будуть завжди присутні у Вашому житті.

Усіх, хто хоче навчитися їздити верхи, цікавиться цим видом спорту, а також любить коней чекаємо до нас на заняття.